Altan och pergola

Första semesterveckan och vi har jobbat från sju på morgonen till sena kvällen. Våra fantastiska snickare Markus och Greger har slitit och svettats i gassande sol och byggt en underbar uteplats med pergola till oss.
Vi har också målat den svarta delen av huset.
Hanna, Jocke och Amanda har hjälp oss i helgen - underbart! Så nu är det bara carporten kvar att måla.
I fredags invigde vi altanen med lite grillparty. Ja, sen blev det lite grillparty i lördags också. Barn och barnbarn var det som var här då. Vi saknade bara Jonatan och Carro som kom från Grekland idag.

















Pyssel

Nu har vi bott i vårt hus 1 vecka. Det börjar kännas som hemma och vi njuter.
I helgen har vi fixat och donat. Satt upp lite gardiner och lampor.
Idag har Roffes moster Annelie och hennes sambo Dag varit här och hjälp oss sätta upp rullgardiner och lamellgardiner.
Skönt att stänga ute solen lite i våra stora fönster plus minska insynen lite. 
Imorgon börjar vi bygga altan ....









Inflyttning

Nä, jag kan inte fatta att vi faktiskt flyttat in i vårt hus. Vi har drömt och väntat så länge så man kan inte riktigt ta in det.
Vi hade slutbesiktning i onsdags och började städa direkt när vi fått godkänt. Min fantastiska mamma har hjälpte oss med detta. Ovärderlig hjälp! I fredags var jag ledig och då städade jag det sista. Sen började jag flytta lite grejor.
I lördags åkte jag och Roffe till Mio i Värnamo och hämtade soffan. När vi kom hem stod ett helt gäng och väntade på att få hjälpa till med flytten.
Philip, Jacob, Lisa, Hanna, Mickan, Jonatan, Carro, Lena, Thomas, mamma - tusen tusen tack för hjälpen! Utan er hade det inte funkat. Det gick så snabbt också så redan i lördags sov vi första natten i huset. Det kändes som att bo på hotell och helt fantastiskt underbart.
Vi har lite småsaker kvar som ska fixas men vi tar det lite när vi har lust. Man är ganska sliten nu.
Redan nästa vecka ska vi dessutom börja med altanen.

Några bilder kommer här!







RSS 2.0