Snart är det dags

God fortsättning!
Det var ett tag sedan det blev ett nytt inlägg på bloggen. Det beror inte på att det inte hänt nåt på bygget - tvärt om. Carporten är näst intill klar. Det fattas lite panel som vi beställt till ifrån Trivselhus, innertaket är inte riktigt klart plus lite annat småfix. Hmm kom just på att det blir lite mer målning när panelen kommer. 
Roffe har skruvat OSB skivor i förrådet i eftermiddag och imorgon ska han och Niklas sätta gips på väggarna. Förrådet blir stort. Det är perfekt eftersom vi inne i huset bara har ett förråd förutom garderober. Nu har vi ju flyttat några gånger så vi har passat på att rensa bort allt vi inte behöver men det är ju en del grejor som behöver förvaras i alla fall.
Längtar till den 20:e!! Då kommer huset. Ska bli så kul att äntligen få se det live. Det kommer kännas mer verkligt då och vi kan också på riktigt börja fokusera på det som är roligt, som tapeter och kakel. 
 
Har bara varit vid huset när det är mörkt så jag har inga bilder på carporten. Men några bilder på min snickrande man bjuder jag på! Ska åka och fota lite imorgon. 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Patrik schultz

Ser ju riktigt bra ut sussie o Rolf
Mvh patrik

Svar: Ja det blir toppen!
Sussi

2014-01-11 @ 02:45:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0